woensdag 6 december 2023

 Scarabee, stichting voor kunst en landschap is een Renkumse kunstorganisatie opgericht in 2003 door een aantal bevlogen kunstenaars. Doel van de stichting is een podium te faciliteren voor kunstenaars van verschillende kunstdisciplines en publiek in contact te brengen met kunst en kunstenaars.


Sinds een aantal jaren is het 'hoofdkwartier' en expositieruimte van Scarabee te vinden in gebouw H29 op De Hes (Arnhem buiten). De komende kerstmarkt getiteld Afgestoft en splinternieuw is de laatste Scarabee presentatie op deze locatie. Daarna zal Scarabee verhuizen naar een mij nog onbekende locatie. Misschien dat ik later deze week daar meer over hoor. 

Op de Hes zullen de meeste  gebouwen het komend jaar worden gesloopt en zal er op termijn nieuwbouw worden verwezenlijkt. Momenteel werken er in een aantal gebouwen nog tiental kunstenaars en vormgevers, waaronder ikzelf.  We zijn nog op zoek naar een nieuwe werkplek. Mocht je in de omgeving van Oosterbeek/Arnhem een ruimte beschikbaar hebben die geschikt is als atelierruimte, laat het me dan weten. Mijn mailadres of telefoonnummer zijn hierboven te vinden.     

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten